Käyttöoikeussopimus - License agreement

TÄMÄ ON SOPIMUS SINUN TAI EDUSTAMASI YHTEISÖN (JÄLJEMPÄNÄ ”ASIAKAS”) JA AKSIOS CORPORATION OY:N (JÄLJEMPÄNÄ ”VALMISTAJA”) VÄLILLÄ. LUE TÄMÄ SOPIMUS HUOLELLISESTI.

KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS

Yksityis-, yritys- ja oppilaitosasiakkaat voivat ostaa verkkokaupasta Aksios Corporation Oyn (Y-tunnus 1860232-5) ohjelmistoja ja sovelluksia (”Tuotteita”). Verkkokaupassa sovelletaan Suomen lakia ja näitä tilausehtoja.

Yksityis- ja yritysasiakkaat voivat tilata Tuotteita rekisteröitymättä palveluun. Tällöin tilaajan antamia yhteystietoja käytetään ensisijaisesti tehdyn tilauksen toimittamiseen ja maksutapahtuman käsittelyyn. Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.

Tuotteiden ostaminen tapahtuu rekisteröitymällä ja tilaamalla kyseinen tuote sitro.net verkkokaupan ostoskorin kautta. Tilaaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Palvelujen käyttö edellyttää, että asiakkaalla on käytössään internet-yhteys sekä tietokone tai nettiyhteyden mahdollistava mobiililaite.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Asiakkaalle lähetetty tilausvahvistus toimii maksutositteena, eikä muuta tositetta lähetetä. Tilausvahvistus on nähtävissä myös asiakkaan omalla tilillä www.sitro.net verkkokaupassa.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa olevaan käyttöoikeussopimukseen.

Tarkempi asiakkaiden henkilötietojen käsittely on kuvattu rekisteriselosteessa.

1 Tekijänoikeus

Tekijänoikeudet © ”Tuotteisiin” kuuluvat Aksios Corporation Oy:lle. Ohjelmistot ja sovellukset ovat Suomen tekijänoikeuslainsäädännön ja kansainvälisten tekijänoikeutta koskevien sopimusten suojaamia. Kaikki ohjelmistoon liittyvät immateriaalioikeudet säilyvät Valmistajalla. Valmistaja myöntää Asiakkaalle tämän käyttöoikeussopimuksen sopimusehtojen mukaisen ei-yksinoikeudellisen käyttöoikeuden ohjelmistoon. Asiakkaan on noudatettava tämän käyttöoikeussopimuksen sopimusehtoja.

2 Käyttäminen

Käyttöoikeuslupa ohjelmistoon ja tämä sopimus tulee voimaan Asiakkaan ja Aksios Corporation Oy:n välille, kun Asiakas on hyväksynyt tämän sopimuksen verkkokaupassa ja hänelle on luotu ja lähetetty tunnukset Tuotteeseen. Se tarkoittaa, että palvelun toimittaminen asiakkaalle on aloitettu asiakkaan suostumuksella sähköisesti ennen etämyyntiä koskevan 14 vuorokauden peruuttamisajan päättymistä. Tästä syystä 14 vuorokauden peruuttamisoikeus ei koske www.sitro.net verkkokaupasta ostettuja Tuotteita.

Mikäli erikseen sivustolla www.sitro.net on ilmoitettu ilmaisesta koekäyttöoikeudesta 14 vuorokauden ajan, saa Asiakas käyttää Tuotteita ilmaiseksi kyseessä olevan koekäyttöajan.

Asiakas saa käyttää ohjelmistoa, jos hän on maksanut käyttöoikeusmaksun Valmistajalle, tai maksaa sen sovitun maksuajan kuluessa. Käyttöoikeusmaksu on toistuvaluonteinen, jolloin käyttöoikeusluvan voimassaoloaika on määräaikainen.

3 Laskutus ja hinnoittelu

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Laskutus tapahtuu kerran kuukaudessa etukäteen. Jos samasta organisaatiosta on useampia käyttäjiä, tasataan laskutusajanjakso yhdenmukaiseksi kaikkien käyttäjien kesken ja laskutetaan kaikki käyttöoikeudet samalla kertaa.

Käytössämme on turvallinen Stripe maksunvälityspalvelu. Voit maksaa verkkokaupassamme luottokorteilla (Visa, Mastercard, American Express).

Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun valitset verkkokaupan Maksutapa-sivulla luottokorttimaksun, maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä.

Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Valmistajalla on oikeus korottaa hintoja tai tehdä muita muutoksia sopimuksen ehtoihin. Valmistajan on ilmoitettava korotuksista ja muista muutoksista vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen muutoksen voimaantuloa.

4 Luovuttaminen

Asiakas saa luovuttaa voimassa olevan käyttöoikeusluvan edelleen kolmannelle osapuolelle, jos luovutuksen saaja hyväksyy tämän käyttöoikeussopimuksen sopimusehdot ja luovutuksen saajan koti- tai asuinpaikka on jossakin Euroopan Unionin jäsenvaltiossa.

5 Muokkaaminen

Asiakas ei saa muokata ohjelmistoa. Ohjelmistossa olevia immateriaalioikeusmerkintöjä ei saa poistaa eikä muokata. Ohjelmistoa ei saa kääntää binäärimuotoon eikä toiselle ohjelmointikielelle.

6 Irtisanominen

Asiakkaalla on oikeus irtisanoa tämä käyttöoikeussopimus tai voimassa oleva käyttöoikeuslupa. Valmistajalla on oikeus irtisanoa tämä käyttöoikeussopimus tai voimassa oleva käyttöoikeuslupa, jos käyttäjä ei noudata tämän käyttöoikeussopimuksen sopimusehtoja. Käyttöoikeusluvan irtisanomisen jälkeen käyttäjän on välittömästi lopetettava ohjelmiston käyttäminen. Käyttöoikeussopimuksen irtisanomisen jälkeen käyttäjän on välittömästi lopetettava ohjelmiston käyttäminen ja tuhottava kaikki hallinnassaan olevat ohjelmisto-, työ- ja varmuuskopiot, jos niitä on käyttäjälle luovutettu. Käyttöoikeusmaksua ei hyvitetä.

Irtisanominen astuu voimaan kolmenkymmenen (30) päivän kuluttua Asiakkaan Valmistajalle toimittamasta kirjallisesta irtisanomisilmoituksesta.

7 Palvelun saatavuus

Palvelut ja Tuotteet voi olla ajoittain käyttämättömissä, ne voidaan tarjota rajoitetusti tai ne voivat vaihdella asiakkaan alueen, laitteen ja muiden ulkoisten tekijöiden (kuten asiakkaan Internet- tai verkkoyhteyden) mukaan.

Pyrimme pitämään Palvelut ja Tuotteet toiminnassa. Niille ei kuitenkaan taata mitään tiettyä palvelun laatua, ja kaikki online-palvelut kärsivät satunnaisista häiriöistä ja katkoksista. Jos Palveluun tulee keskeytys tai katkos, Asiakkaan sisältö ei ehkä tilapäisesti ole käytettävissä. Suosittelemme, että varmuuskopioit säännöllisesti tiedot, joita tallennat Tuotteisiin.

Mikäli Tuotteiden käytössä ilmenee teknisiä tai muita ongelmia, asiakkaan tulee ottaa pikaisesti yhteys Aksios Corporation Oy:öön joko sähköpostitse tai puhelimitse. Puhelinnumero 050 60 345. Sähköpostiosoite aksios@aksios.fi

Aksios Corporation Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista vahingoista. Aksios Corporation Oy ei vastaa tuotteissa, palveluissa tai digitaalisissa sisällöissä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista.

8 Takuu ja vastuunrajoitukset

Valmistaja ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä, satunnaisista tai epäsuorista vahingoista, menetyksistä, korvauksista, tai kolmannen osapuolen esittämistä vaatimuksista, jotka johtuvat ohjelmiston käytöstä, käytön estymisestä, vioista tai haavoittuvuuksista, tai tiedon häviämisestä.

9 Referenssit

Valmistajalla on oikeus käyttää asiakkaan nimeä referenssinä, ellei Asiakas sitä erikseen kirjallisesti kiellä.

10 Yleistä

Tätä käyttöoikeussopimusta sovelletaan ja tulkitaan Suomen lainsäädännön mukaan. Suomi on Euroopan Unionin jäsenvaltio. Jos tämän käyttöoikeussopimuksen suomenkielisessä ja erikielisissä versiossa on eroavaisuuksia, pätee suomenkielinen versio.

Aksios Corporation Oy

Valimotie 13 A, 00380 Helsinki

Tel. +358 50 60345

Sähköposti aksios@aksios.fi