ALOITA 14 PÄIVÄN ILMAINEN KOKEILU ALOITA

Hinnoittelu

Sitron hinnan näet alla olevasta taulukosta. Hinnat ovat per käyttäjä per kuukausi.

Hinnoittelu

Sitro sisältää 14 päivän ilmaiskäytön ja kolme eri pakettia. Pilottiasiakkaiden osalta Kultapaketin hinta on 9,95 e pilottijakson ajalta (6 kk). Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Icon OHJELMISTON OSATIcon Ilmainen koekäyttöIcon PronssiIcon HopeaIcon Kulta
DashboardKylläKylläKylläKyllä
TehtävätKylläKylläKylläKyllä
KortitKylläKylläKylläKyllä
MuistiinpanotKylläKylläKylläKyllä
KalenteriKylläEiKylläKyllä
KeskustelupalstaKylläEiKylläKyllä
Sähköposti (julkaistaan versiossa 1.1)KylläEiKylläKyllä
Akatemia (julkaistaan versiossa 1.1)KylläEiEiKyllä
KontaktitKylläKylläKylläKyllä
LaskutusKylläKylläKylläKyllä
RaportitKylläKylläKylläKyllä
Tallennustila0,5 GT0,5 GT0,5 GT1 GT
KäyttäjätukiSähköpostiSähköpostiSähköpostiSähköposti ja puhelin
SSL suojausKylläKylläKylläKyllä
Hinta per käyttäjä kuukaudessa0 e14.95 e19.95 e24,95 e

Mikä paketti sopii tarpeisiinne?

Tehtävien hallintaan riittää pronssitaso. Tällä paketilla tehostatte yhteisönne sisäisten ja ulkoisten palvelulupausten hoitoa. Selvitysten mukaan huono palvelu on 68 %:sti syynä asiakasvaihtuvuuteen. Erityisesti sovittujen asioiden tekemättä jättäminen tuottaa tyytymättömyyttä.

Hopeataso sopii yhteisöille, jotka haluavat tehtävien hallinnan lisäksi tehostaa sisäistä tiedonkulkua. Yksi yleisimmistä harminlähteistä ja hukkakulujen aiheittajista on, että tieto ei kulje oikeaan aikaan oikeille henkilöille. Selvitysten mukaan asiakkaan tyytymättömyyttä tuottaa asiakkaan pyyntöihin reagoimattomuus ja valitusten/reklamaatioiden huomiotta jättäminen ja niihin vastaaminen.

Kultatason valitsevat yhteisöt, jotka haluavat edellisten tasojen lisäksi tehostaa sisäistä koulutusta ja laadunhallintaa erilaisten kurssien, laatukäsikirjojen ja ohjeiden avulla. Selvitysten mukaan 14% asiakasvaihtuvuudesta johtuu laatuvirheistä. Epätasainen toimitustaso tai alle odotusten jäävä toiminta tuottaa asiakkaille tyytymättömyyttä.

Aloita 14 päivän mittainen koekäyttö

Ei sitoutumispakkoa. 100 % tyytyväisyystakuu. Kokeile ja jos et ole tyytyväinen, Sitrosi poistuu automaattisesti palvelimelta.